Utazás és eljutás

A táborhelyre többen kocsival megyünk le, de Tiszalúc vonattal is könnyen megközelíthető.

Vonattal

Debrecenből érkező táborlakók úgy számoljanak, hogy az út általában 130 percet vesz igénybe, melynek mintegy harmada várakozás a nyíregyházi átszállásra – ez ugyanis kivétel nélkül része az utazásnak.

Közös vonatutat igény szerint szervezünk.

Kocsival

Debrecenből a 35-ös főúton (vagy, ha olyan jól megy, akkor az M3 autópályán) Tiszaújvárosig kell eljutni, majd a 35-ösről az Örösi útra (Shell kút előtt, a Tesco táblánál) fordulni.

Itt ismét csak előre haladjatok, ameddig az út visz, át Kesznyétenen és tovább, majd a táblát követve az egyetlen elágazásnál jobbra fordulva mindjárt Tiszalúcon találjátok magatokat.

Itt a Hello Pista / Coop kereszteződésben (az 1. STOP táblánál) ismét jobbra kell fordulni, majd követni az utat. Miután a Trianon térnél beveszitek a hajtű kanyart és elhagyjátok a templomot is, jobb kéz felé ki lesz írva, hogy Tiszavirág Kemping.

Innen már csak előre a kátyúknak, aztán vagy 500-750 méterre meg is érkeztetek. Bátorság!

GPS koordináták: É. 41O01’18.77″ K. 21O06’35.04″

Telekocsi

Ritkán van azzal gond, hogy valaki egyedül kénytelen lemenni Tiszalúcig, mivel igyekszünk minél inkább megtölteni az autókat. A csütörtöki indulás közösen szokott történni 2-4 autó részvételével (az érkezés, jobb esetben, hasonlóképpen), előtte egy héttel már mindenki tudja, hogy ki kivel utazik együtt.

Ha szeretnél velünk utazni kocsival, hozzászólással tudass róla minket! 🙂

“Utazás és eljutás” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.